Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja nepismen..klix nepismen...mi smo perfect match ▄███▄███▄ █████████ ▒▀█████▀░ ▒░░▀█▀
"svako ko je putovao kroz nekotu u sjevernoj dakoti.." ma ja.. Eo ja bas jucer prolazim reko sta je ovo
Koji jad od novinarstva, dijete u petom razredu bi to bolje napisalo! I kakva je to spartanska raketa, molit cu lijepo????
Google Translate "po generali američke vojske." "akon 38 godina otkrivene su fotografije koje prikazuju američki piramidu," (gi gu ga gu... padeži) "Unutar kompleksa bilo 30 LIM-49 " (da ima 'je' pa inekako) Malkice u osnovnu školu se vratiti!!
balkanski komentar u americi bi glasio : "Ford lopov i republikanska mafija, uzeli novac i zatvorili objekat" potpis demokrata
Sta li sad sve imaju?!
gledaj sta ljudi naprava, a ja gumu ne mogu promjeniti...
Nakon sto su milijarde ulozene u kompleks samo nekoliko mjeseci skontali da ovaj kompleks vrijedan milijarde uopste ne moze oboriti balisticke rakete :p
"nedodžiji" ?
Nedodžiji ? Ima li itko pismen?
Po mom pravopisu-ide tako.
polaHko momci.