Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upravo sam procitala clanak na ovu temu na stranici njemackog magacina www.spiegel.de. OVa tri pacijenta su bile prve zrtve takoreci nove gripe u Norveskoj i kod njih se ustanovilo mutiranje ovog virusa, koje izgleda omogucava da virus dublje udje u respiratorne puteve, te time napravi komplikacije. Ali, sreca u nesreci, je da je izgleda virus mutirao u pacijentu samome. A nisu zabiljezili da se isti mutirani virus prenio na nekoga. Samo u ovom clanku pise da je to bila sporedna tema na toj nekoj lijecnickoj konferenciji, te da oni smatraju da nema razloga za brige jer svi virusi gripe mutiraju. Problem postaje kada mutiraju u smrtonosne i prenosive viruse.
sve se lijepo uredjuje da bi se sto veca panika stvorila u narod i da bi lakse pristali na novi svjetski poredak koji ce nas dovesti do ogromnih problema otidjite na web SPREAD THE TRUTH informisite se
BUDALO---Svaka cast kad si tako skuzio veoma pametno,ma navikli smo mi na gluposti u pravopisu ovog sranja od portala al et
masala sto bi rekli
Prvo ovo: \"U Norveškoj, mutacija je pronađena u tijelima dvije osobe koje su umrle i jedne koja se bila teško razboljela.\" Pa zatim ovo: Nije poznato da li se mutirani virus prenio među ljudima, navode zdravstveni zvaničnici, prenosi Radio Slobodna Evropa. \" Ko je ovde lud?
vakcine su najvece sranje kad se tice gripa ,one i dovode do mutacije
http://www.recombinomics.com/whats_new.html D225G in Fatal H1N1 Lung Cases in Norway and Ukraine
\"H1N1 je mješavina svinjskog, ptičijeg i ljudskog virusa...\" Da, da, priroda je \'uredila\' ovu mutaciju, Ameriko yebem li ti i rodjeno i nerodjeno!
e hvala ti ameriko-sve ti j€8€m
kako samo farmaceutske firme zaradjuju na nejaci obicnog puka. steta sto nema pakla pa da im se vrati po zaslugama.