Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolje hiljadu godina cyber ratovati nego jedan dan bacati bombe na civile.
ja sam pis\'o source..prod\'o za 800 KM...
... to grci špijuniraju tko ima para da im pozajmi.....
Pa nije bas tacno da se linux nemoze razvaliti, postoje virusi i za linux. A sto se tice antivirusa pa pise da ga je kaspersky lab otkrio.... Ja ga imam od 2007 i od tada nemam nikakvih problema i definitivno je najbolji.
Ja sam jos sigurniji od ovih. Imam Linux i bas me briga :) A Linux se ne moze zaraziti + besplatan
U RBIH i vise nema sa krasti, sve pokradose genocdasi srbi i njihove sluge, politicari na vlasti koji obogatise sebe od krvi i genocida Bosnjaka i Hrvata, evo nekoliko imena : spiric, dodik, covic itd, sve srbin do genocidasa srbina, sjeme vam se zatrlo !
šipak otkriven 2010. evo šta se kaže u daljem tekstu: \"Privately held Webroot said its automatic virus-scanning engines detected Flame in December 2007, but that it did not pay much attention because the code was not particularly menacing.\"
ti sigurno nisi..
za onu Lolu Lolićku sto brani Zivka Josila-nabijem i tebe Lola i Zileta na onu stvar!!!
Imam Bit Defender 2012, licenca legalna, ne mogu mi ništa! Osim toga, nikome nismo interesantni da nas .
ja sam siguran, imam Avast Home Edition i bas me briga! :(
ovi cifuti su stvarno od svakog poganluka. pa ne zaboravite da u izraelu zive i palestinci pa ne cudi sto je napad bio i izrael.
kako sad izvaliti teoriju zavjere, a i Izrael i Iran zajedno? Malo ce lokalni mladeni marici namuciti
Ovo je garant od našeg dragog kišobrana