Akcija međunarodne policije
0
Otkriven najveći online pedofilski lanac do sada
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro došli u civilizirani zapadni svijet moji Bosanci i Hercegovci
A ja Holandjani, ko bi drugi bio!
sta sam sad rekla pa mi ne moze komentar da prodje?
Zbog čega na spisku nema niti jednog političara ???
Zanimljivo da po objavljenim informacijama sa jedne strane tu ima svakakvih ljudi, a sa druge strane nema nikoga iz organa vlasti .... jel to slučajnost ili \"slučajnost\" ???
to sto se zato nije znalo u komunizmu neznaci da toga nije bilo u komunizmu... ovakvih stvari nazalost ima svugdje, medu svih sistema, naroda, religija itd.
U komunizmu se nije ni znalo sta je ovo, a ne da pomisli neko na ovako odvratne stvare. Ubila bi ga policija, a ni u citulji ne bi dobio medijsku paznju, a ne ovako.
Ja mislim da je Tihic osnovao sve ovo, neka mu sluzi na cast !
tajland nije zapad ..tajland je trziste koje radi punom parom ovih sa zapada.tu se svi bolesni umovi sjate u uzivaju!!!
ovo mi je najgora bolest od svih bolesti koje su se ikad pojavile:SSSS