Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mirrorce y pravu si ali procedura u sirotistu je velika nekad traje i godinama ,a ovako im je puno brze.Ali ipak ne znam kako neko moze prodati svoje dijete.
nije mi jasno zasto neko "kupuje" bebu, kada toliko djece ima u sirotistima bez roditelja
A neko ne može dobiti djecu iz sirotišta ili čeka godinama. Znao sam čovjeka koji je čekao na to 15 godina. A kada dobiješ jedno, teško ćeš drugo dijete.
@TuzlaDrzava znala sam da ce neko tako odgovoriti na moj komentar..........taj "neko" vjerovatno ne ispunjava uslove za usvajanje.......
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To su ovi za koje se u BiH zalazu da se uci njihov firaunski jezik..
I zmislite onda kada jedna ovakva bebica naraste, sazna da je navodno usvojena, milion pitanja i podpitanja, i na kraju sazna da ga je rodjena mati prodala 😢... Ebem ti zivot i nepravdu...
@BalkanBosnjak Cuj, nisam cula za to. Ahhh Boze sacuvaj, jadna djeca...
Sta drugo očekivati od cigoša, bolest nije kraj