Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"da je ekspert astrologije, numerologije, meditacije i crne magije." Ovaj je sve osim musliman .
ma neki sihribaz....ali ce kao i uvijek sve na muslimane svaliti
Svima nama koji smo muslimani, ovaj majmun cini medvjedju uslugu!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Liku suđeno za ubistvo i za seksualno iskorištavanje i eto... Bjegunac iz Irana opet dobio azil. Pa šta su mislili, da će takva osoba ići da klanja i da će biti uzoran građanin? Samo na zapadu možemo vidjeti osuđivane nasilnike kako vrše funkciju 'vjerskih i moralnih vođa'. Još džamiju svoju dobio. Kako god, čestitke australskom društvu, snagama sigurnosti i muslimanskoj zajednici u Australiji jer su svi pokazali kako se odnositi prema ovim stvarima, profesionalno! Već levat nije spavao dugo, haman mu je 50.god. i tako... Očekujem da će ovo policija ubrzo riješiti, nadam se bez žrtava osim ovog konja.
Mevlid je majka Tereza naspram ovog lika...
Ne seri,eto ti sve o njemu znaš,samo da bih oprao njegove postupke.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
izučio brate puno zanata, vidi se po listi. luđi su oni koji su ga slijedili, jer da nije bilo takvih, vjerovatno ne bi do australije ni dogurao.
nije ni čudo da Amerika ne voli iran kad su cmarovi prljavi
da da da da da, to je islam ta lijepa miroljubljiva vjera
I šta je time postigao? Bacio ljagu i teret na leđa muslimana u Australiji. Više štete nego koristi, a treba doći i pred Uzvišenog Allaha.
Seik?
poserem mu se na bradu
i eto ga sad, uziva u raju! kako je lako i brzo zaradit vjecni zivot...
Ti ljudi nisu normalni kao prvo ,,,,kao drugo to je kukavicki cin
trenutno se brani sa slobode? mislite trenutno je mrtav...
Mislim da svaku treba seksualno obraditi koja ide kod astrologa, numerologa, itd :)))))
Pogani shia.. Sije nisu muslimani bez obzira sto sami sebe smatraju istim!!
Avaj za tu teoriju. Preso u sunite prosle hefte. Kaze cojk "Nisam vise Rafidi - sa sam Musliman. Elhamdulila." Na svom sajtu. Dizajniranom tamo nekad, '98. Jes, stobtilago. Enti ga google cache, pa pogledaj sheikhharon.com. Od drugih pisancija, ovo mu je post od juce. "Islam is the religion of peace, that's why Muslims fight against the oppression and terrorism of USA and its allies including UK and Australia. If we stay silent towards the criminals we cannot have a peaceful society. The more you fight with crime, the more peaceful you are. Islam wants peace on the Earth, that's why Muslims want to stop terrorism of America and its allies. When you speak out against crime you have taken one step towards peace. (14 December 2014)" Duhovit neki decko. Bio.
A titulu Seika mu je dodjelio KLIX. Hvala u ime svih muslumana sa Balkana.
Ovaj samoproglaseni seih je Iranac i nosi sijitsku uniformu a traži zastavu ISIS a pa ovo je sve namjesteno..
da nije ljubiša kurčubić kure
Klix kasnite puno, specijalci vec upali u kafic.