Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sami brk mu nije ni blizu brka Miše Kovača!
Kakva je ovo labrnja na slici...samo mu još brnjica fali.
A šta veli Nefić ?
El Chapo jarane, TRAŽI DRŽAVLJANSTVO BIH, ovdje bi te držali ko kap vode na dlanu a ne tako maltretirati !
A napuhanog li narko bosa, hapse ga i otimaju mu sina nasljednika narko imperije. :) JEste li ikad čuli da su našeg političara uhapsili ili mu oteli sina ? JEsu sad konačno Fahru, al to je izgleda bilo i zadnje, sudeći iz presretnutih razgovora njegovog kolege Mate Đakovića sa Miletom i Goranom Salihovićem, glavnim državnim tužiocemBiH za razbijanje narko mafije :))))))
Keljmendi shalje cestitke ortaku sa pjesmom- Roka mandoljina, viva marijachi...
Kad su vidjeli koga su oteli, pustili ih i sami se vjerojatno ubili, znaju da im je to najbezbolnije xD
Kad im se kaže: “Vjerujte kao što pravi ljudi vjeruju!” – oni odgovaraju: “Zar da vjerujemo u ono u što bezumni vjeruju?” – A, uistinu, oni su bezumni, ali ne znaju. (2 - 13)
sprcim ti materu od 2-13 h svaki dan
@svicarska10 Mnogo si jak preko interneta. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Chova i Fahro dali garancije za njega!