Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeb** vas glupe cijelo vrijeme su vam pred nosom bile. lafo FBI lafo svemoguci. ne mogu nac kamen na plazi.
jes dobra ova u sredini
podsjeća me na moju bivšu
Ona se uspijla i poroditi...A znamo kako se stvaraju djeca... Zenu ni zatocenistvo ne moze sprijeciti da ispoljava svoju pohotu.Zene svojim skrivenim libidom unistavaju svijet
...ko te yebe nemoćnog :)...šta drugo da ti čovjrk kaže na tvoje gluposti..
@kremali upravu si ti, ona je kriva što su likovi poremećeni i uz to im se diže čantara
@mirsad52 Eto nek smo mi zdravi.
Nije ni cudo sto se ovo desava kad im se 90% serija i filmova bazira na otmicama i slicnim bolesnim scenarijima, imaju manijaci odakle vidjeti.. a ovog otmicara ne treba osuditi na smrtnu, nego na dozivotnu robiju, pa da ga u zatvoru je** ko sitgne ;)
svaka serija završi sa happy endom :) vidiš da se i ovo završi sretno bolesnika ima svugdje. okreni se oko sebe pa ćeš primijetiti da imaš komšiju koji nije sav svoj, koji može uraditi sličnu stvar.