Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stvarno je svaki komentar suvisan, a pogoto ovaj tvoj! Vise nije ni bitno da li je kriv ili ne, bitno je da prestanete sa uvredama na osnovu njegovih fizickih nedostataka. Niko ne moze osporiti njegov uspjeh kao sportiste , a da li je kriv li ne saznat ce se prije ili kasnije.. tako da ta tvoja poslovica u ovoj situaciji je gnusna i krajnje uvrediva
u laži su kratke noge
Kako da oprosti? Njihovu kćer više ništa ne može vratiti... posebno kad znaju na koji bijedan način i iz kakvih mizernih razloga je to uradio. Previše je nelogičnosti, previše je sve to zapetljano. Ne vjerujem mi ni riječi i svaka ona suza sa suđenja je lažna. Zaboraviti ne mogu, a ja mu ne bih ni halalila.
cuj paraplegicar.haha.paraplegicar je osoba kojoj su oduzeti donji ekstremiteti zbog povrede kicme.da niste mislili amputirac?
čovjek živi bez nogu, sa protezama, moći će i sa savjesti
isto ko sto su kod nas onog kosarkasa pustili sto je majku zaklo..fol lud..puna je zenica budala ko sto je i on..lezo bi on meni cvanciku ko i ostali..