Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Izetbegovici i njihova privatna kompanija S-D-A su sramota za nas Bošnjake.
Aleksander Litvinenko je umro kao musliman.
A hadalja , zbog par godina kojih će provesti u Rusiji , pljuje po vlastitom sinu . Umri starče .
joj papka, prodo bi i mamu za rusiju...
rusi su svinje
Ma ne znate vi Ruse ... kod njih je sasvim normalno kad im dođete u goste da im marnete ženu. Jedini su na svijetu koji imaju SAJT za prodaju mladenki ,a najveći kupci su ironično Ameri. Umal da zaboravim da navedem da je kod njih sasvim normalno ,da više vole političkog vođu nego svoje dijete. Zemlja pijančina najgorih. Inače ,u Rusiji je tolika kriza ,da im sirotinja umjesto votki ,konzumira (vjerovali ili ne) preparate za njegovanje kože ,u kojima se nalazi određeni postotak alkohola. Svake godine najmanje im se 300 ljudi otruje zbog toga ,ali to ne ide u eter ,da se zataška gola istina. Tu i tamo malo promovišu oligarhiju (tajkune ,koji su se obogatili ilegalno) ,i pohvale se kako u Moskvi živi najviše milionera na svijetu ,a kad dođete tamo vidite jad i čemer. Bio tamo ,vidio ,nikada više mi ne pada na pamet da odem ,toliko sirotinje se nisam nagledao ni u Zimbabveu.
Ovako ce Komsicev otac sjutra moliti da se vrati u Herceg Bosnu
Najteže optužbe koje je javno izjavio Litvinenko na račun Putina su u tome da je Putin najkrivlji za međuvjerske sukobe u Čečenij, kao i za neselektivno bombardovanje Čečenije ... iz toga bi se mogao izvući zaključak da je Putin neovisno od \"državnih Interesa\" bio ljubomoran i zavidan Litvinenku što je bio uspješan u miroljubivom razriješavanju sukoba između hrišćana i muslimana. Tu svaka daljnja priča prestaje.
@Vlah Vlahu jedan barbarski i neprispjeli. Nismo mi muslimani, mi smo Bosanci! Gledao sam facu predaje i poraza tvog heroja ratka mladica kad se Pravoslavac pojavio kao jedan od glavnih pregovaraca ARBIH, tog ti je dana ratko mladic znao da ce biti uhapsen :)
@Bosanac Bosnjo, znas li koja je razlika izmedju B.A.L.I.J.E i bosanskog Muslimana... Jednostavno..Bosanski musliman je merhametli, zna za sadaku, sevap, ima tolerancije prema drugima, a B.A.L.I.J.E.T.I.N.E poput tebe nemaju....\"OKLEN SI SLJEGO USARAJVO\", PAPAK?
SHUPACK
KAKVA NEVIDJENA GNJIDA..MOLI U.B.I.C.E SVOGA DJETETA A SAMO STO U GROB NIJE LEGAO...
ovako ce i dodik molit da ga vrata u bosnu iz sbije i reci ce placali su me gownari bgovski, a sad su me baclili u kanalizaciju
Ovaj gore PRAVDA nije pravi PRAVDA, samo da znate to je neki srbine sto me glumi.
prodo sina ko Bakir Bosnu
@PRAVDA Jel ti zao, srbine? Hocu reci vlahu? :D