Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Anđeo s greškom.
misliš sa peškom
Suti stari s tom izjvom da je andjeo, mogli bi ameri i tebe privesti
Upravo citam da ova dva brata uopste nisu krivi, vec da je SAD morao naci nekog da smiri javnost!!! I ajd sad vi meni recite dal ce i ko odgovarat za smrt od jednog ovog ubijenog brata ??
adise slijedi put vjernika slijedi put mevlidaaaaaaaaaa!!! :))))
SLIJEDIMO TI PUT MAMINE VLASKE DLAKAVE PICKE :d
dobro je dok god naši čečeni miruju
Ovo je sve otac organizirao , a obeco sinovima iphone 5 ako izvrse :)
Citam po dr portalim, traze ameri navodno i treceg krivca xD hahhh il ce privest i oca mu, il ce nci nekog muslimana koji ce odgovarati njihovom ratu
ti si kandidat :))) ne brini se cekaju te merhametli braca u Guantanamu , boli te racku ides malo na sijelo sa njima tamo :))
Samo ti piskaraj, ode Vojvodina ka nezavisnosti hehehehehe
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ma dajte ba gdje ce to muslimani oni su svi kao mehlem za ranu hihihihih Evo kod nas u rezervatu 24% zive prave merhametlije , druzeljubivi su pa tako prave sijela i teferice u Gornjoj Maoci , Vlasicu a tek Sarajevu eheeeej .
RUSI I SRBI BRACA, HEHEHEHEHE VASA BRACA OPET
@anakodna ma samo ti ubjedjuj ove ostale azijete OVAJ SAJT I JESTE ZA TO NAPRAVLJEN ;)) evo sta kazu zapadni mediji o ovim "rusima" http://www.nytimes.com/2013/04/20/us/details-of-tsarnaev-brothers-boston-suspects-emerge.html?hp&_r=0 http://www.welt.de/politik/ausland/article115441905/Leben-und-Sterben-der-Brueder-Tsarnaev-aus-Tschetschenien.html http://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-22219116 Dzabe opet se pise o ovim tvojim azijatskim radikalnim islamistima hmm zamisli kad krenes na aerodrom i pokazes pasos sa imenom MUSTAFA hahahaha. Jeli gusto u rezervatu 24 % ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...moj pokojni djed je im'o definiciju za ovakve: tih, miran, pomalo krvoločan...
Anđeo smrti.
lik se zove dzoker!!!
Rokaj Obama sad po SAD-u, obojica su vasi, vi ste im dali pogodnosti amerike