Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"...Stephen je bio miran čovjek koji je živio normalnim životom te da ništa nije ukazivalo na to da bi mogao biti odgovoran za najmasovniju pucnjavu u historiji SAD-a."...,pa naravno..."...zar ja terorista...no,no...možda sam Shupak ali terorista...ne,ne...!"
sad će nas danima s ovim yebati u mozak...
nije Madalay vec Mandalay kao grad u Burmi
Vidi mu slike desno, ko da ga je neko tavom opalio
važno je da nije terorista to jest musliman, sve ostalo je manje bitno
bosnjak sam al 99% ovih idiota na klixu ne znaju ni sta znaci terorizam, vec samo ko papagaji ponavljaju da je bio muslimam bio bi terorista
Eye of the Tiger !
Dji se je radikalizovo ? Dji su imena i slike zrtav kao i njihove izjave ? Dji su izjave porodice zrtava ? Sta veli le pen ? Sta veli orban ?
Ovaj ne moze biti nikako isil jer isil napada i ubija samo muslimane. Zna se ciji je isil igrac
Klixe a kakav je nenasilni pljackas banaka?
Arkan npr. On je ruže ostavljao. Krimos, plaćenik ...
@SarmaSarma Ostavljao je on ruze Stanetu Dolancu.
Baš mi nekako liči na ISILovca
Baš mi nekako liči na ISOLovca
Erdogan. Obrijan. Sto jest, jest.
Kriminalci obicni nisu teroriste, s obzirom da nemaju muslimanksa imena.... pa ovoliko ni jedan teroristicki napad zadnji 10 godina nije ubio ljudi.
MIslim da nisi u pravu https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Islamist_terrorist_attacks
ne kontam.....priznali ameri da je terorizam ili ne to nista ne mjenja.....drago mi je da su sorosevci naisli na sebi ravnog....yebat ce im muslimani sve po spisku....:)))
hajd dekodiraj ovaj post? sta sorosevci, sta terorizam ili ne i sta muslimani?
@bond071 ....jednostavno....americka propaganda krije od svojih gradjana zasto je ovaj fanatik pucao po narodu....tako se to radi u americi....oni misle da se preko medija i holivuda moze kontrolisati masa ....problem je internet....vise se nista ne moze kriti....kako god americki snn plasira lazne vijesti tako plasiraju i neki drugi preko portala.....amerikanci su toliko sludjeni da nisu ni svjesni sta im se sprema....
PRIKAŽI ODGOVORE (6)