Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahahhaah al molim vas ovo je najjace definitivno "On ih je zamolio da sa njim postupaju dobro i podsjetio ih da je njegov sin musliman, te da dijeli vjeru sa ultrakonzervativnom grupom" pa glupane glupi je li moguce da si to njima rekao hahahah aaa kad je vec iste vjere sto je onda on na njih napao iz zraka kukavicki :D stid me vase gluposti fkt :D
e sada ce ga skratiti za glavu pred kameramaa ALAHU EGBER KOLJIIIIIIIIIII
Nevezano za to kakav je IDIŠ, jel ovi fakat nešto očekuju sa ovim patetičnim izjavama kako je musliman? Gledam danas sliku sa hadža prikazuju i sl. Nešto ne vjerujem da je puno kontao koliko ima hadžija dole na zemlji kad ih je bombardovao iz zraka. Halali jaraniko ali realno, tebi je babo večerao..
poslace ti ga neozlijedjenog sa kovcegom zlata i porukom isprike vodje isila .
Zamijenite ga za Bilala!
Jadna mu majka...
Bitno je da vi prenosite vijesti od četničke agencije!
Bombarduje ih, i uhvate ga? Cini mi se da ga bas i nece osloboditi...
Sto nije prije ISILA molio sina da ne ide da bombarduje :)
50% da će da pustit, 100% da neće.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)