Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljudino svaka cast... prezivio si sve i svasta kao i vecina BiH stanovnistva, mogu misliti kako je covjeku bilo lada ga je kurawa saplela u kvazi EU...
Sta sve covjek prozivi ... nevjerovatno koliko je tanka linija izmedju ljudskosti i nasilja
trebo ju je pretuć i satrt, al ovi Arapi nemaju muda, to znamo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
_"Nakon svega, Laszlo se izvinila riječima da je u njoj "nešto puklo" i da je još u šoku od incidenta." Znači, da joj je u rukama umjesto kamere bio automat, pucala bi njima. Sretno čovječe. Da nije bilo novinarke, ostao bi anoniman. Na licu ti se vidi ogromno olakšanje. Nadam se da ćete pronaći svoj mir.
Pod noge je staviti i gazati cijeli dan.
Sretan novi početak dobri ljudi...
TAKVU LJUBAV OCA PREMA SINU RIJETKO SE DANAS VIĐA.. SVAKA ČAST..
Dodji hababu u bosnu pozelices se sirije
Kakva je to prica. Kakve je sve prepreke morao proci za tu Njemacku, a sve je to uradio za svoga sina. Ovo je definicija sta bi otac trebao biti, heroj svom dijetetu. Ljudino svaka ti cast. Drago mi je da je tebe i tvoga sina dragi Allah sacuvao!
Osama al-Abd al-Mohsen ,sve najbolje u životu.
Evo mu FB profila,Jabhat al-Nusra zastava u pozadini: https://www.facebook.com/profile.php?id=100005458094105&fref=ts
@poskok8 https://hr.wikipedia.org/wiki/D%C5%BEabhat_al-Nusra Puno opsirniji clanak na engleskoj verziji: https://en.wikipedia.org/wiki/Al-Nusra_Front
OVA ZASTAVA NA NJEGOVOM FB PROFILU NEMA VEZA SA ZASTAVOM DŽABAT AL NUSRA. I NEMOJ VIŠE DA SEREŠ I DA PIŠEŠ GLUPOSTI KADA NEMAŠ POJJMA.
Drago mi je da je klinac dobro. Vjeruj te da sam tražio po netu snimke, da vidim samo da je klinac bio OK poslije onog pada.
Puklo je u njoj mržnja koju je vješto krila a da ni sama nije bila svjesna...
Allahu Ekber
puko rasizam i nacionalizam koji ćući u njoj
Da ste zivi i zdravi i da pocnete novi, neki ljepsi zivot
LasZLO na aparatima
Ovo je predivna vijest.
Kad se snadje u zivotu ako Bog da nek posjeti ovu jadnu snimateljicu i nek joj se u lice dobro nasmije :)