Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si svoje djete svjesno gurnuo u vatru nerazmišljajući o posljedicama koje djete može imati jer slava ti je važnija nego zdravlje i sigurnost djeteta. Nažalost živimo u takom dobu gdje bi htjeli sve preko noći ali preko djeteta to netrebaš. Ona je samo razmaženo derište što si je ti odgojijo taku nažalost
Pa ona je još djete. Pravi otac nikad ne bi dozvolio da se toliko preda jednoj stvari a da preskoči djetinjstvo. Ali očito je i njemu to odgovaralo i za njegov ego još više.
Cim pogledas sliku sve ti je jasno...
gledaj ti male, sad je već ljuta ko fafaronka. kakva će tek biti za 15-20 godina. brrrrr....
Ovo je zalosno djevojcica je ocito mentalno zaostala i iskoristena, pa svako dijete ce u ovim godinama pobjeci iz skole da nesto drugo radi samo sto druga djeca znaju da to ne smiju a nju jos roditelji nafuravaju
Možemo akcentirati posebnju mržnju koja se rađa demagogijom na poganom Balkanu tj. na prostoru bivše jugoslavije... Nisu UN, Green Peace i slično nastali na ovim prostorima, čak je i Nikola Tesla morao otići sa ovih prostora da bi nešto uradio za dobrobit svijeta!
Roditelji zloupotrebljavali bolesno dijete, majka zbog toga da joj se bolje prodaje. U Švedskoj , gdje su prava djece na visokom nivou -čak ih rodielji ne smiju ni istući, djeca se u tom slučaju oduzimaju roditeljima. Nadam se da će i u ovom slučaju tako postupiti i poslati ovu djevojčicu na liječenje jer joj je, nažalost, medicinska pomoć neophodna, što se jasno vidi i po posljedicama koje otac navodi.
majka zbog toga da joj se bolje prodaje knjiga
Ovu djevojku samo roditelji mogu da vole.
ćaća nemaš zašto da se sekiraš, Gretica je pametna djevojčica, to što drugi ispoljavaju ju inferiornost i glupost jer je jedno dijete pametnije od njih.!! ;) ;) ;)
ZBOG CEGA MENI KLIX BRISE KOMENTARE ? ZATO STO KAAZEM DA NE GOVORITE O KVANTNOJ FIZICI ???? HALO BA GLUPANI !!!!!!!!!!!!!
Sve doktori, stručnjaci, analitičari u komentarima. A za vas niko nikad nigdje čuo, pola vas nema posao, druga polovina ili radi neki jedva plaćen posao ili je uhljebljen u državnoj službi. Uglavnom nezadovoljni ljudi koji sad pametuju da je dijete iskorišteno. Naravno, znaju šta se u tuđoj kući dešava. A za malu cijeli svijet zna, svaka joj čast!
Da je dijete nekog obcnog covjeka seljaka, tezaka niko ne bi ni cuo za nju !!!! Aj mala retardee razligu !
Ovo je kao ono kada prdnes i na drugog svalis, on je taj koji je gurao da bude javna licnost i da se mjesa u politiku........ stid i sramota
Evo ako ti je lakše, mrziti ćemo i tebe i nju. Ok?
Mrze dijete koje pokusava da osvjesti debile koji sve sjebase....??????