Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nije dobro za nasu ekonomiju! Sad ce rimokatolici umjesto gospi u Medzugorje ici u tu Poljsku moliti se isusu. Al stas\' konkurencija cak i u toj oblasti.
Bravo lektore pomislio sam da je poljska pravoslavna zemlja :) Ali nema zamjere ipak u nas je novinarstvo copy paste.
Poštovani urednici SA-x, katolici ne osvještavaju ništa, to rade pravoslavci. Kod katolika se to blagoslivlja. Naslov bi, dakle, mogao biti: BLAGOSLOVLJEN ISUSOV KIPVISOK 33 METRA Trebali biste povesti malo više računa o terminologiji kad su u pitanju stvari vezane za religije, jer je ovakav pristup (kao kad za hodžu kažete da je \'islamski svećenik\') čak i uvredljiv za dio vaših čitatelja, a vi pokazujete nepoznavanje osnovnih stvari u ovoj oblasti.
ZASTO TUZNO?
....kako je sve ovo tuzno...