Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
90% bjelih juznjaka mrzi svakog ko nije bjelac. Cast pojedincima ima dobrih ljudi ali veoma malo. Na jugu amerike ako nisi bjelac,ili si stranac vecina njih te mrze iz dna duse. I to je cista istina
but ce njemu kad dobije dvije dozivotne i 50 godina i tu mu je kraj...
Yebo mu raspali sizofrenicar Hitler sve sto ima..
Najmanje tri osobe su poginule a 34 ih je ozlijeđeno u američkoj saveznoj državi Virginiji tokom nasilnih sukoba između bijelih rasista i nacista i protuprotestanata. Do tragedije je došlo kada se jedan mladi rasista, odnosno nacista automobilom zaletio u skupinu protuprotestanata tokom skupa “Ujedinimo desnicu” u Charlottesville. Naravno, ovaj zločin FBI nije okarekterizirao kao terorizam već kao ubistvo.
Da, jer covjek mora pripadati nekoj ideologiji da bi ostvario svoj potencijal ubice. Bravo. Inace bi neko mogao da pomisli da se radi o psihicki nestabilnoj osobi, podloznoj manipulacijama.
Najjeftiniji oblik ponosa jest nacionalni ponos. On otkriva pomanjkanje individualnih kvaliteta pojednica, kojima bi se dotični mogao ponositi, jer inače ne bi trebao pribjeći onima koje dijeli s milionima drugih. Onaj koji posjeduje osobne vrline, će najbolje prepozanti pogreške svoje vlastite nacije, jer mu je ona stalno pred očima. - Arthur Schopenhauer
20 godina ima hahahahahah glupa satro nacisticka pedercina lol sad ce biti u zatvoru svacija kurva
Sieg Heil 14/88 smrt romima
@RobovlasnikZna li ti stara dok ti pravi cokolino sta ti lajes na klixu..
Nacionalisti, fašisti i rasisti su svuda iste fekalije
THE RORIST