Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nosiš li drug Lugovoj još uvijek sa sobom smrtonosne rekvizite ??? Gdje si naučio tehniku \"neprimijetnog\" trovanja hrane za stolom ??? U kojoj školi si to naučio ??? Da nisi možda sada i ti postao učitelj sa bogatim \"profesionalnim\" iskustvom ???
Drug Litvinenko, neposredno pred smrt trovanjem (polonij 210) je izgleda javno izrecitovao optužbe protiv Putina kad je riječ o Čečeniji. Činjenica je da Putin u posljednje vrijeme slobodoljubive Ruse javno proglašava stranim agentima, ukazuje na to da nema namjeru ostati samo na Poloniju 210. A gdje je Putinov veliki drug Lugovoj ???
Ma dajte zar ovaj zločinac sa slike nije u Hagu. Ja koliko sam čuo on je direktno odgovoran za genocid nad kavkaskim neruskim narodima. Ako je ovo istina on bi trebao biti iza rešetaka sa fašistima Radovanom Karadžićem i ostalim.