Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Policija je danas saopćila kako su dokumenti osumnjičenog pronađeni u kabini kamiona " Zar prvi izvještaj nije govorio da nisu ništa pronašli u kamionu, ili im je trebalo 2 dana da iste pronađu. Zanimljivo , klix ništa o organizatoru Srbinu.
Pa kabina od 200m2....valja to pretraziti 150 sjedista ima
@AQmmega Joj kako ste smjesni 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Evo i ovome nadjose dokumente, zaboravio ih. Pa sta je tim teroristima, ovakve stvari planiraju i rade, a dokumente ne znaju staviti u dzep. Sta li bi to moglo da bude?
Tipicna false flag operacija... Rahmet svim nevinim...
Ja mislio da su samo nase sudije glupe i naivne kad ono isti virus zahvatio i svabe.Ko zna mozda je i nama preslo od njih
INDEX- Anis A. je u Berlinu živio i sa Srbinom Bobanom S. -om, koji je uhićen zajedno s Abu Walom, a koji je uhićen zbog pripadanja ISIS-u. STA JA JUCE REKO, SRBI TERORISTI
Svaki put kao pronadju licne dokumente na licu mjesta, pa ovo vise nije ni smijesno nego zalosno
Kad ga vidim stidim se sta sam Bošnjak
nisi ti bosnjak huljo
nisi ti Bošnjak huljo
Vidi ga, a jesu odvratni, nije mi uopšte žao devedesetih
sta ja reko juce, srpski teroristi organizovali a niko me ne slusa
S'obzirom da uvijek nađu dokumente na licu mjesta u svakom napadu, postavlja se potanje dali bi možda pronašli teroristu da mu slućajno ne ispadne novčanik ili da ga on sam ne ostavi?
Ček, ček Obama. Zar nisi prije manje od mjesec dana govorio kako će Rusija osjetiti velike posljedice zbog navodnog uticaja Rusije na izbore u Americi? Rekao si da će neke od akcija koje preduzmete biti objavljene, a neke ne. Onda se desi ovo, da dvojica ruskih diplomata budu ubijeni. I šta je sada? Nismo mi to uradili, mi smo planirali uraditi nešto drugo i jako nam je žao što se ovo desilo.
Ček, ček Obama. Zar nisi prije manje od mjesec dana govorio kako će Rusija osjetiti velike posljedice zbog navodnog uticaja Rusije na izbore u Americi? Rekao si da će neke od akcija koje preduzmete biti objavljene, a neke ne. Onda se desi ovo, da dvojica ruskih diplomata budu ubijeni. I šta je sada? Nismo mi to uradili, mi smo planirali uraditi nešto drugo i jako nam je žao što se ovo desilo.
Stvarno je sumnjivo da nakon svakog terorističkog napada policija nađe dokumente počinilaca. Glupo, zar ne? Baš svakom teroristi ispadnu dokumenti iz džepa. Znači čovjek falsifikovao dokumente, bio uhapšen zbog toga i onda pušten. Mogu li i ja tako falsifikovati nekoliko pasoša, pa kada me neka policija uhvati i kaže da mi je pasoš lažan, da ja samo izvadim drugi i pitam:"Mogu li nastaviti sa ovim"? Nema procesuiranja, nema deportovanja.
Ako je zaista nekakav Srbin po imenu Boban ucestvovao u teroristickom napadu, to je samo dokaz vise da je ISLAM KAO RELIGIJA i kao nacin razmisljanja odgovoran za terorizam - ljudi razlicitih kultura, rasa, razlicitih istorija i nacija postaju teroristi imajuci samo jednu zajednicku stvar - islam - dokaz da je problem u samom islamu.
@drinajedina. Nije tako. Kako neko moze da ti da 'lovu' da izvrsis samoubistvo kao terorista? To nema smisla.
@drinajedina Mislis da svi islamisti koriste 'drogu' (osim droge zvane islamizam)? Da li svi bosanksi muslimani koriste 'drogu' kada svi do jednog mrze Izrael, kada, kao ti ovdje, ignorisu problem islamizma i krive druge (kako ti kazes 'neprijatelje islama') za ono sto muslimani cine? Kada muslimani ubijaju kjafire za to su krivi kjafiri? Ne, nije u pitanju niti 'droga' niti 'lova' nego nacin gledanja na svijet - islamizam.
Najlakše se svima kriti iza Islama.Naučite Allahu egber ,pustite brade koje inače nosite sa sajkacama,izdate sami sebi licna dokumenta i krivite Islam.Stidite se svojih rijeci,djela i nakana.Za pare prodate dušu djavolu .
ALLAHU AKBAR* majmune jedan nauci prvo pisati, kad smo mi napisali Izus Krust ? Pogani jedni.
anise zlato trebo si se obrijat pa skolu ucit ccc