Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba vidjet s ovim IDIL-om da preuzmu moje kazne na sebe da ne dajem djaba vozacku u MUP 😂😂
fotka je više nego smiješna
@lik55555555 budaletina
Glupost. Sakrivao se da ga ne posalju nazad a zelio se prikljuciti daeshu.
@klix me banovao danas je sbaki ubica rodjenog u islamskoj porodici na mah i isilovac. I da jeste. Osuditi ga i zaboraviti na njega. Cudno da neko ko nije metka ispalio u Siriji ovo uradi u Svedskoj pored stotine onih koji su bili tamo i vratili se.
A svi su na necijim listama osumnjicenih ! Pa cemu sluze te liste ako se ovi slobodno krecu i rade sto im je volja???
Ako su znali ko je i kakav je i ako vec za vrijeme trazenja azila bio stigao do Turske nije mu se vise trebalo dozvoliti povratak u Svedsku
Koje njesra...vratili ga sa tursko - sirijske granice nazad u sveCku..razumijem ga, depresija je yebena stvar...
sto vise nitko nece da se prikljuci sirotoj al qaedi :)
E na ovakve debile je Erdogan davno upozoravao Evropu!!! Samo, jesu li Evropljani ludi ili se samo prave ludi iz nekog razloga.
Ne prave se oni ludi vec oni to namjerno i prave. Da lose prestave onoga ko nije takav. Jednostavno receno namjestaljka u orginalnom stilu sa falš osobama.