Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bih njima oznaku istetovirala na celu. Sljam najobicniji
@Miloradlzetbegoni pedofili i nisu ljudi
Eto zasto je SAD tamo gdje jesu, a mi ovdje gdje jesmo
@Nokian808 pa pedofili i trebaju biti kaznjeni dozivotno. Dokazano je jedino oni ne mogu biti rehabilitovani. Treba ih oznacito za citav zivot da svi znaju sta su uradili a sve u cilju zastite vlastite djece
@Nokian808 Ja ne znam za tebe ali ja bih voljela da znam ko je pedofil ako zivi u blizini moje djece i nek se rehabilituje i socijalizuje na pustom ostrvu sto dalje od djece.
Isto treba zapisati u pasoš i ženi koja je prevarila muža ali i one koje ne daju svojim muževima sex, tek toliko da se zna da ih radi toga čeka džehenem.
Suplja stvar i prica.Vise od 50% Amerikanca nemaju pasos i nisu potovali van Amerike.Ovi pedofili svakako nemaju pasos,bar sigurno 99% njih.Staviti na licnu kartu bi vec bilo nesto ali ovo sa pasosem je samo glupost.
a kod nas ih sakrivaju sa inicijalima, a neko ucini malo prekrsaj i to nije ni dokazano odmah puno ime i prezime
tako treba
Jaka stvar....kao da će budućim žrtvama pokazivati pasoše 😂😂😂
Nas vode tri pedofila..
Lako je njima bahatiti se sa pasoskim knjizicama, kod nas se ne smije razbacivati, nikad neznas koliko ce tenderu trebati da prodje.
Svecanici na apratima
Treba ovo i kod nas uvesti!
de se saberi, nemate vodu u glavnom gradu a uvodili bi ovo
Misliš nemaju vodu, ja ovdje u Krajini imam čak i viška vode
na celo mu urezat
Megan je bila djevojcica nepismeni kixe