Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas 70% naroda ima prirodni kolktivni imunitet koji su stekli u kontaktu sa koronom,koji je bolji od ovoga vještačkog u vidu vakcine.
svaka casss
Pogotovu kada se uzme u obzir da vakcinacijski imunitet rapidno opada sa vremenom. Juče je od covid-a u Izraelu umrlo 10 ljudi.
Jednom dozom vakcinisano 70 posto stanovništva - biden coperfield
opet nije ni blizu Fodila , 😅😅😅
Zamisli iz jedne one doze toliki narod vakcinisati.
U americi se ne zele vakcinisati samo oni red neckovi odnosno trumpovi glasaci. Kako oni kazu i vjeruju da im je spas za njihove zivote trump i jesus christ. hahaha.
Ruralnije i neobrazovanije stanovništvo je u pravilu i zdravije ...
To je posebno izraženo u južnim, ruralnim i konzervativnim krajevima zemlje. Ruralci razmislite malo...
Super ste to odradili. Svaka cast!
Svaki jebeni put neka druga cifra. I ne nuzno veca od one ranije. Zasto je bitna jedna doza? Zasto ne javite damo o postotku potpuno vakcinisanih?
"Dolazi radi mišljenja u vezi operativnog zahvata.UZ anahogena promena promera 60x64mm.Tumor markeri u granicama normale.Na osnovu vlade Srbije sav hladni program se otkazuje do daljeg ukoliko pacijenti nisu vakcinisani."ordinirajući ljekar Dr.Goran Janković odbijaju se pacijenti za operaciju jer nisu vakcinisani!!!???
Hoštapleri su vidjeli da prodajom droge mogu lako zavrsiti u zatvoru te su novac ulozili u naucnike da prave viruse. Prodaja vakcina ce da cvjeta u buducnosti zapamtite
Kako zaraditi ogromne pare ? Jednostavno! Napravis virus i prodajes vakcine. Kakva nafta kakva droga. Sve legalno
Tako to rade ozbiljne države