Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerika sa saveznicima na jednoj strani, rusija na drugoj, malo japan kina tajvan i sl prave treću stranu, a nama običnim smrtnicima ostaje da tarlahamo o glupostima kako ovo kako ono..
kako to da klix nije objavio članak o tome kako je komšić slagao da je zora terzić pobjegla iz države zbog prijetnji smrću?
Gadi mi se ovaj "demoSkratski"zapad....koja dvolicnost majko moja mila,povraca mi seeee...Rusiji uvode sankcije koja ne osudjuje pobunjenike u Ukrajini...Amerika i EU kavnooooo podruavaju i naoruzavaju pobunjenike u Siriji,od kojih pola u opce nisu iz Sirije...i nikom nista...to demokratski sa njihove strane...ne osudjuju i ne uvode sankcije Izraelu i Ukrajini cije vojske ubijaju civile iz dana u dan...njima su "teroristi" oni koji brane svoj kucni prag...poserem se na ZAPAD...jos mi se vise gade one Bosnje koji podrzavaku Ameriku
u prevodu : nemoćni su pa ujedaju koga mogu ... baš onako demokratski :-)
a gdje su sankcije izraelu koji pobi svu djecu
Izrael se "legitimno" brani i "legitimno" ubija civile,kao sto radi i ukrajinska vojska...oni (Amerika) LEGITIMNO mogu napasti bilo koju drzavu i ubiti na hiljade i hiljade civila,a da ne odgovaraju za to....podrzavaju PACOVE u Siriji...uniste Irak,Libiju,Avganistan...ali Rusiju osudjuju i uvode sanlcije samo zato sto Rusija rijecima i krijuci podrzavaju narpd na istoku Ukrajine....optuzuju Rusiju za avion kpji je srusen iznad Ukrajine....fujjjj
...a američkim administracijama koje su destabilizirale balkan niko ništa...da, zaboravih, u toj varijanti se zove "demokratske promjene"...
uvodenjem sankcija rusiji stete samo sebi,3 zemlja po proizvodnji i izvozu nafte,a tu je i plin,neke mocne banke,gazprom,itd,znaci prepadaju rusiju,a oni se vise boje.neprocjenjivo?
rusija se okrene aziskom trzistu koje i nije tako malo,a tu je i iran i dosta bliskoistocnih zemalja..austrija ne zeli uvodit sankcije rusiji,a pocet ce je pratit i ostale zemlje,a onda ce se nametati sankcije europskoj uniji od strane amerike,i vidi onda koce biti pobjednik,a ko gubitnik..
sankcije izraelu ?
e to neće moći, jer amerikanci nebi imali kome da prodaju oružije a i kad bi jevreji povukli pare iz amerike, ista bi bila u velikom problemu
U sta je to Vlado cacnuo,pa ga ovako pritiskaju.Nije on vise agresor od Amerikanaca i Izraelaca al jebiga izgleda nije njihov igrac.
Sve su ovo samo izgovori. Neko je naumio da slomije Putina i radi na tome punom parom.
Navikla je Rusija da se bori protiv sila zla. Od tevtonskih vitezova, Svedjana, Poljaka, Mongola, Turaka, Francuza, Engleza, Nijemaca i njihovih privjesaka. Svi su oni ostavili kosti u majcici Rusiji, pa ko voli nek' izvoli.