Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iluminati su postavili lazne engleske vladare. stoga je elizabeta olicenje djavola na zemlji. sta ce englezi pricati, kada su do prije 20 godina na pacifickim ostrvima borce za nezavinost tonge i kiribatija tive nabijali na kolac i derali im kozu. a naravno i srbocrnogorske agresore su podrzavali, i oni i francuzi. jedino ameri i svabe nam nikada uz Vatikan nisu okrenuli ledja, naravno plus i arapske zemlje, koje lagano jedna po jedna postaju nove britanske kolonije. i jos, nafta ce nas potamaniti, sve se zbog nje ovo vrti.
INajveci genocidas na planeti engleska tj velika britanija..........gdje god je prosla ub*ijala je i pljackala.......
Argentinci su u pravu, britanska kruna odgovorna je kroz istoriju za pola sranja na ovoj planeti a sad tu nekome drze moralne lekcije. I kod nas su odgovorni za dosta toga drzeci srpskim fasistima stranu u zadnjem ratu. Jedva cekam da se Skotska odvoji od Engleske i tako pocijepa tu smrdljivu vjestacku drzavu.
Pa naravno, Samoa i Tonga ce biti bosanski sve dok ima zastupnika u parlamentu!!!
E jad i cemer kako vas Englezi pod.je.ba.ju.