Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..ala bi država nabola novaca od klixinih šovinista. do ponedeljka bi izašli iz dugova. a u utorak završili koridor Vc.
Isto se pise i klixovcima za izvjesno vrijeme, u obzir dolaze, izmedju ostalih, @guzercurguz22 sa svojim republikancima
što volim kad je čoek jak karakter... vidi se da čvrsto stoji iza svojih riječi...
Ova tip se javno pokazao, nije sam, ima sljedbenike, jedino još ćute i kuhkaju ...
Svakim danom sve vise i vise..bio sam u istocnoj njem jedno vrijeme i uvjerio sam se.Ovo svakako nije dobro.
Nisam ni na cijoj strani, samo posmatram sta se desava u svijetu. Ovo dovodjenje" izbjeglica" se desava planski. U sljedecih nekoliko godina zele dovesti 50-100 miliona ljudi iz sjeverne Afrike i sa Bliskog istoka. Sa ciljem razaranja Evrope iznutra a ne zato sto im se zeli pomoći. Dapace, većina njih ima mnogo novca kod sebe.
zasto njeg ne dignu u zrak.....cccc
mogao si osnovati i pokret stop guranju zapadnog nosa u svaku zemlju svijeta. praznoglavi
Nazalost moramo shvatiti da je jedini odgovor na ekstremizam, upravo ekstremizam. Apsolutno me ne cudi popularizacija ekstremistickih pokreta u Evropi, to je bilo i ocekivano. Ne mozemo im ni zamjeriti. Ali, ako nas je historija ista naucila, onda je to da ekstremizam uvijek izgubi i bude pokopan u nasoj historiji, u grobu prezira i mrznje. Smatram da ce se demokratije Evrope odprijeti, a i npr. Hitler ima vise pristalica na balkanu, nego u Njemackoj. Mozete li to zamisliti? U Njemackoj se najstrozije osudjuju, a kod nas ohrabruju.
ima jedna istina kod njega onako objektivna, svako je ove riječi bar jednom upotrijebio u životu za opisivanje nekoga, tužna istina, ali ćemo svi zažmiriti i praviti se humanisti.
Nista nivo,on misli da samo on moze sebi priustiti da nekog mrzi,to moze svaki idiot.
Nista novo,on misli da samo on moze sebi priustiti da nekog mrzi,to moze svaki idiot.