Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaki građanin Sarajeva se saosjeća sa porodicama ove djece. Bar mi znamo kako je kada ti maloumnici ubijaju djecu. U opkoljenom Sarajevu je ubijeno 1600 djece i nijedna vjera sa ovim nema veze.
po klixu strucnjaka kakvi ima i naravno ovi novinara , nasa bi pozavidila , od zlicina 24h a vec se zna ime , kako ne rijesiste zlocine po siriji i bih , ovo ko god da je uradio nema veze sa islamom , a brevik nije krstcanski terorista nego anders brevik ima ime i prezime , a vehabije samo postoje u vasim zlim glavama , ja nisam nikad nikog sreo ko sebe takvo naziva
Kakvo ce sad kliks islamisti naci opravdanje za smrt ovog djeteta?
@big.muzzy vidim da se vi teroristi odmah nalazite prozvanim :)
Strasno.... ko.god da.uradi ovakvo sto....pa.ima koje kriv za sve, ako.zelis fustracije i.nepravdu ispraviti....pa.de.njega....uvijek.nevini nastrada.... ne kontam.. udri po.govnetu.... zasto.djeca i.nevini.... svasta....
Svi vi nesto pametujete o islamu... Kafane u Sa poput Bosne, pune cura u dopicnjacima, alkohol ide u potocima i pada se u sevdah od srpskog turbo folka... Nema vecih licimjera od vas. Cast izuzecima.
Upravu si mora da nisu dolazili u Bosnu.Nevide da gologuze hodaju. Parkovi i kotejneri puni flaša i limenki.
@Mala Miccy svaka cast za komentar. izuzetaka ima svakako, svi smo ljudi i trudimo se..
Je8iga, Islam - tumor danasnjice
@puJ-do vidimo iz prilozenog
Tuga
sta ce dijete od 8 godina na koncertu ????