Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Mi povlačimo optužnicu i vjerujemo da je time pravda zadovoljena" ovo da nije zalosno bilo bi da se upisas od smijeha ...
taman i ja kontam sta procitah, je li ovaj lik normalan...
@commie je stari gay de ba pedercino skini mi se sa komentara !!!
SAD: Oslobođena optužbi nakon 30 godina zatvora... BiH : Veselin Vlahović Batko,Uhapsen zbog ratnih zlocina koje je pocinio prije 24 godine... ?!!?!?
lijepe zene kud nisu ovako ove nase jadne bosanske koje koriste kanister sminke i krema lol
mora neko biti zrtveno jagnje.. pity..
Pravda zadovoljena? Traziti obavezno odstetu, iako povratak u drustvo nakon 30 godina sigurno nece biti lak ni sa masnom odstetom. Uzas, oduzmu ti najljepse godine zivota zbog neceg sto nisi ucinio...mislim nema te odstete koja to moze nadomjestiti.
zato u nasem sistemu, kakav god da je, ima barem taj pozitivan momenat da pored priznanja sud mora da utvrdi da postoji dovoljno drugih dokaza koji nedvojbeno upucuju na to da je onaj ko priznaje zaista i pocinio to krivicno djelo. u MO je bio slucaj da je lik dobio kaznu dugotrajnog zatvora (samo par godina manje od punog zakonskog maximuma) i nakon toga je krenuo s priznanjima za razna djela. njemu ionako ne mozes dati vise nego sto je dobio, taman da se otkrije da je pobio jos milion ljudi, a za neke novce ili druge usluge prizna nesto za sto nece ispastati ni on ni pravi pocinilac, kada bi se priznanje "pikalo"...
"Iz krivične perspektive Woods više nije osumnjičen. Ona više ne mora brinuti o suđenju za ovo ubistvo.,, kraj citata Kada prevodis sa Google translate ovakv cirkus dobijes .
Nevini u zatvorima, krivi na slobodi. Sve se okrenulo naopako.
Pa jeli ili nije dobila bolju sobu ?????
Ja sam odma znao da ona nije kriva, ali eto...
..... ... .....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!