Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod vas na klixu svakih sedam dana neki drugi grad predstavlja zadnje uporiste terorista i bude oslobodjen. Koliko to Sirija ima gradova ko da je kontinent?
Nije nikakav drugi grad, nego isti onaj o kojem se pisalo prošle sedmice da je *počela* ofanziva za preuzimanje grada. Sad se piše da je ofanziva *završena*, grad oslobođen. https://www.klix.ba/clanak/171111025 Dakle, sve isti grad. Sirija i Irak nisu ista država. U ovom članku se piše o Iraku.
E jesu ih i PREVARILI... Ubili im Predsjednika, izvlace im naftu za djaba, sami izmedju sebe se POUBIJALI a sada im jos i OKLOPNA VOZILA PRODAJU (i ko zna sta sve jos)! Kapa dole.