Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mezarluk, mezar (tur.) - mjesto gdje se ukopava musliman(ka), vise se moze naci na http://tr.wikipedia.org/wiki/Mezar, za ostale jezike kliknuti na menu sa lijeve strane na istimenoj stranici.
Sta je to \"mezaluk\", jel se i to jede?!
Kako jadno pocinje text nekoliko zidovskih grobova nekoliko mozes reci 10 zidovskih grobova Udarna vjest i poslje toga kao da nista nije bilo 500 muslimanskih mezarlika Papci koji su to uradli nisi ni znali za zidovsko groblje nego su isli da unistavaju muslimasko mezaluke O ljudi bojte se Allaha i ne dirajte mrtve i ne lazite
kakve veze kukasti kriz ima sa muslimanima
Jadni zidovi cak su i oni stradali a da oni ce znati da iskoriste to usputno neznanje napadaca. 500!!!! od 576 pa to je bio teferic na groblju a niko nije nista vidio niti je cuo zamislite apsurnosti!!!!!