Bill Clinton nakon operacije
0
"Osjećam se sjajno"
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam konkretno gledo preko nisana. I opet cu i opet cu robovati necuu...............
ravnogo.r.s.ki pokret je priznat od svih saveznika u toku II.svet.rata sta je sad problem sto se traze kosti junackog generala
Da li je reč o istoriji ili ideologiji Ko je u ime građana Srbije odlučio da nabavi specijalnu sondu da ispod zemlje traži posmrtne ostatke generala Draže Mihailovića? Koliko će ta potraga koštati poreske obveznike i da li se to radi po nalogu Vlade Srbije ili neke stranke? Ko će od srpskih političara, ako se i pronađe grob generala Mihailovića, kleknuti ispred tog groba? I hoće li sve ostati samo na generalovom grobu? Ako su neke stranke već sebe etablirale kao baštinike generala Draže, koja to stranka danas u Srbiji nastavlja tradiciju partizana? Dozvoljavam da ima i onih koje zaista i danas interesuje šta je to pisao Kalabić drugu Krcunu kada ga je uveravao u „svoju časnu reč” i oko toga „da će pečenje, kolač i žito spremiti žena našega brice”.
Odgovor za @Srbina koji mi je postavio pitanje!Ja sam postenin gradjanin u Srbiji koji je nekada zivio u BiH( vidi se po ijekavici!?).Uvijek sam bio protiv ratova(svih ratova!),pa tako i rata u BiH koji se desio!Zao mi je sve sto se to dogodilo,nisam navijao za srbe,bio sam neutralan,nikad me nije interesovala politika,vise sam volio posteno raditi i zaraditi za svoju porodicu!Aliiii,treba naglasiti\"ali\"-ja nisam kriv sto se to desilo u BiH,ne mozete globalizovati cijeli narod da je sada kriv,ko je cinio zlocine neka mu se sudi-uvijek sam bio za to i bit cu!Ali isto tako,ne volim sto sam morao bjezati od Nato bombi ni kriv ni duzan.Cak sam mislio da tuzim Nato poslije bombardovanja pa sam odustao jer treba dosta novca!Nadam se da me razumijes?Prema tome,poenta je da nisam kriv samo zato sto sam Srbin,u svakom narodu ima losih i dobrih-zar ne?Pa i u tvojoj naciji-zar ne?Toliko,morao sam malo duzi text da bih pokusao razjasniti neke stvari,a ovdje ima morbidnih komentara kao ovaj Pipo!
a kad dodze da mu servirate red lokruma,red tulahija,e da najbolje da zovnete shiptare oni se oko toga bolje razumeju a bonjo moze da se pobrine da dobije cevap,janje,dobru mladu bulu,i neki virus za poneti
@pipo Na Kosovu mnoge ulice i trgovi nose ime g.Bila Klintona,mora da je nešto dobro uradio za građane Kosova.
Svako dobro G-ine Clinton! Bosnohercegovci vam zele sve najbolje i Bujrum u nasu BiH-u.Moze li se osnovat u Seher Sarajevu jedna kulturna ustanova, asocijacija koja ce nosit ime G-ina Clintona i pozvat ga na inoguraciji? BiH4EVE!
kazu oskar vajld,pa i ranije je u engleskoj bio rasiren pederluk jel istina da englezi najvise cene srpski neobrezani palamar kubikas a jel istina eglez, kazu da ti je cmar ko ruza iz medine ahahahahaha
Ako si iz srbije možda bi mogao odgovoriti na pitanje Kako si ti gledao na rušenje gradova po Bosni od strane Srba,kako si gledao na rušenje stotina Džamija od strane Srba,kako si gledao na zločine i genocid od strane Srba...to je imalo uglavnom podršku građana srbije i zato je bila kažnjena. Sjećam se pjesme koju su srbi pjevali Sebi ruke klintone,gospodine žuti,nediraj u srpsku zemlju,bolje ti je šuti. Ovo je sigurno karadžić piso.
koliko te je samo ovaj narod ovdje i sve VAS prokleo budite srecni da umrete spokojno!
Cudi me da si jos ziv,s obzirom da su ti upucene kolektivne kletve nakon bombardovanja Srbije 1999 godine.A to sto se osjecas dobro sad,tako je i moja baba govorila pred samrt!
joj koliko je on srbije srusio :D:D:D:D ta fasisticka tvorevina je svakome stete donijela... treba je dokrajciti.
Osjecas se sjajno... a jel? ajde jos malo, doci ce i tebi i svima kraj! crkni dj.ubre zajedno sa tvojom b.abu.skarom!
DJUBRE PROKLETO CRKNI UBICO I FASISTO
e kad se osecas sjajno,da ponove tu operaciju