Bernard Madoff
0
'Osjećam se krivim'
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj se ko gospodjica Plavšićka osjeća krivim. Vjerovatno će dobit 5 godina u Palm Springs Prison
NE PRAVI SE BLESAV NEGO VRATI PARE I JOS PRIDODAJ KAMATE I DEMOKRATSKI AMERICKI SUD CE TI SVE OPROSTITI KAO DA SE NISTA NIJE DESILO..A A A AKOTO NE URADIS ONDA SI NAHEBO... SJECAS LI SE KAKO JE MAJKL DZEKSON PEDERISAO DESETAK MALIH DJECAKA, ODVEZAO NOVCANIK IMAO \"PRAVEDNO\" SUDJENJE I NARAVNO -OSLOBODJEN... DA JE BIO SIROMAH DOBIO BI DOZIVOTNU..
Ako smijem, par malih ispravki...Kao prvo nije to jedan njujorski sud, nego federalni sud u New York-u (ogromna razlika), kao drugo nije pronevjerio par milijardi dolara, vec 65 milijardi USD... i ne osjeca se on krivim... on je priznao krivicu, a kako se osjeca to samo on zna...
izbjeze papak sudjenje i razotkrivanje ostalih glavonja...