Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi moji, pa to je isto kao i na našim izborima. Unaprijed se znaju rezultati.... izbori 2018 ce biti identicni kao i svi prethodni do sada.... GLASOVI SE NE BROJE!!!! Ovo je privatizovana drzava, gola mafija i kriminal.....
Pa normalno. Dan prije referenduma donesena odluka da se broje svi otvoreni glasovi i glasovi bez pečata osim ako možeš dokazati snimkom da ih je neko naknadno ubacio :D I opet jedva prevalili granicu. To znači da je većina Turaka za sekularnu državu.
znači, ako glasamo, džaba glasamo?!
Dva i po miliona na 55 miliona glasača je 4 posto a razlika između DA i NE je bila dva posto. Neko je na taj način možda osigurao pobjedu i sramotu od poraza. Ako je vanredno stanje nekom pobjeda i realan osnov za demokratske izbore eto nek mu bude !
Posmatrac ne vidi od maHrame😂
http://www.islamicinvitationturkey.com/wp-content/uploads/2016/04/erdogan-is-a-jew.jpg Hajde sad malo svrsavajte na "sultana", a jaci je cionisticki igrac od Trumpa. Razvalit ce Tursku na stotine komada. Zivi bili pa vdijeli. Od svih muslimanskih drzava na svijetu, jedino Iran ima dostojanstvo.
Demokratska Turska bila je svjetlo na kraju tunela za čitav muslimanski svijet, jer je bila zemlja-model kako su se i ostale muslimanske zemlje mogle čupati iz viševjekovne dekadence: demokratija, razvoj i modernizacija, s njegovanjem vjere i tradicije. Turska kao još jedna u nizu monarhija u muslimanskom svijetu neće moći biti vodilja ni sebi ni drugima. Ne znam na temelju čega muslimani podržavaju totalitarizam i zašto vjeruju u folklor u odnosu na argumente.
Turska iz 21.vijeka u feudalizam.............BRAVOOOOOO
@RBiHseSEREnaRSiHB7 pogledaj Tursku prije erdogana i sad. Pogledaj im ekonomiju, obrazovanje privredu i ostale parametre, vratili sav dug MMF-u, ne zavise ni od koga, niko ih ne moze ucjenjivati, pa vidi jesu li u feudalizmu ili ne. Mi smo onda u odnosu na njih i zapadnu evropu u kamenom dobu.
@mojKliksas Šta mu sve to vrijedi kad je u ratu sa cijelim svijetom?
Ne bi turci podvalili, oni vjeruju u boga !
nema sumnjivih listica.......sve je po zakonu...........kao i kod nas !
VaKO i BaKIR KRADE😂
samo?........pa toliko kazu da je i vucic imao sumnjivih......