Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
novinari su najgore strvine
koja tragedija u pm! :( covjek je bio za primjer ne samo osobama koje imaju neke zdravstvene probleme i ogranicenosti, vec i svim ljudima na planetti! svaka mu cast za sve njegove humanitarne akcije, pomogao je na hiljade djeca da dobiju proteze, pomagao je zrtvama mina itd.. ja vjerujem da je on 100% neduzan i da je doslo do jedne velike greske! pa covjek je na twitteru pisao da ga je strah provalnika..jer zivi u zemlji s abnormalnom stopom kriminaliteta..trebo se maknut iz JAR-a i zivjet na zapadu..
rekoh vam ja juče da mu je ovo otrcana fora, uzeta iz krimi filmova i serija...već viđeno na tv: upucao je jer sam mislio da je provalnik....ma daj...nego, da se prijavim da radim u Policiji, haman sam talenat?!
Frajer je ispalio 4 metka u curu, i to u kupatilu...policija je dobila dva poziva te noci u konekciji sa oscarovom kucom (jedan za domesticno nasilje, a drugi za pucnjeve u kuci). shvatam da je sportska zvijezda, ali ne shvatam sto njega zale...hebo vas on, mlada, lijepa cura, je mrtva, a ovaj papan je ukokao...
Roses are red, Violets are glorious, Don't sursprise on Valentine's Day, Oscar PistoLius.
police found no footprints at the scene of the crime...
oscar misunderstood his girlfriend when she said she wanted to be "taken out" for valentines...
and oscar goes to...............jail.
Neka mi neko od kvazinovinara koji je zaduzen za pisanje clanaka na ovom portalu kaze sta znaci ovaj citat: "kako bi načinili fotografiju". Jesam li ja to mozda sta prespavao u osnovnoj skoli ili se fotografija ne "nacinjava".
cuj na twitteru najavio ... pa pripremao sve ... ja iskreno vjerujem da je mislio se izvuci i da ce naj... kao sto i treba ..
...poliži jaja i Pistoriusu!
dje ce u po noci hodat,djee bem joj misa
pa nije stjela tito ga j seljacki
Fakat nigdje ništa o SDA i Tihiću i vitalnom nacionalnom interesu ha ha :)
tragedija eto!