Odobrena mu kaucija
55
Oscar Pistorius pušten na slobodu
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oscar Pištoljius
Jadna je ova pravda gdje se ubice oslobađaju i STIMULIŠU na daljnja ubistva. Ipak u životu najbolje prođu kriminalci, pose.rem se ja na svoju školu kad jedem iz kontejnera.
U LAŽI SU KRATKE NOGE
Ma sta brzi od bosnja.... Ma brzi je i od Fazlijinog metka.... :)
Čenga,kol'ko paraaaa?Kol'ko paraaaaa??
Ovaj posto popularan tek kad je rokno ovu drolju hahahaah
Uvijek sam govorio,bolje pistolj u rukama mangupa,nego u rukama P I C K E !
invalid koji je uspio i postigo vise nego sto ce 90% tjelesno zdravih ikad moci i zamisliti, a kamoli ostvarit...svaka njemu cast! a profajleri jako dobro mogu "odvagat" njegovu psihu u sat vremena!
cudo ga ne zalite, invalid je :D
Za namjerno ubistvo pravedna je jedino smrtna kazna. Sve ostalo je odobravanje ubistvo (bolje reci jos jedno ubistvo zrtve). Zato mislim da je bolje napadaca ostaviti povaljenog nego da ga osude 2 godine (uslovno).
Jel imate pametnijeg posla. raspravljate o covijeku koji je neotice ubio dijevojku. Mislio da je provalnik i nesreca. Zapitajte se kako je njemu......... Pucao je jer je mislio da je provalnik i a bi isto. KO NE VIJERUJE DA MU DAM ADRESU NEKA DOĐE DA PROVALI,, DA GA OLADIM, PA NEKA DOBIJEM 100 GODINA
Kaucija znači da može pobjeći (npr. u Srbiju) i kriti se ko "dr dabić" i živjeti bez straha.
Korisnici Klix-a.ba su toliko glupi, da ne znaju ni šta znači kaucija.
Nije oslobođen, već je pušten na slobodu. Suđenje će se nastaviti.
Paraolimpijac?? Pa zar nije bio na olimpijadi u Londonu! On ovakav bez nogu brzi je od bilo kojeg ufuranog bosnje.
Kriv k'o toranj u Pizi...
Hriscanski terorista, kako ce ub.iti druge LAKO , kad je ub.io mogao ovako svoju djevojku !