Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najgore što se može dogoditi je da muškarac pomisli da je žena s kojom živi jedina na svijetu i kad je maama i njena familija posavjetuje da se svom mužu neda dok joj ne ispuni ćeifove, čovjek posumnja da ga vara...E tad rospiju treba ostaviti, razvesti se gospodski i naći drugu, a ne zabrnati, zaguliti i glupo roknuti je, pa onda beze robijati, to je samo za budalaše. Pistorius je budalaš, kojeg je svakako trebalo duže zatvoriti.
Oscara je malo prenjelo.
što bi u hrvatskoj rekli : iz "društvenoprihvatljive obitelji" ... pa nije neki problem ni ako ubije par ljudi
k'o naše sudstvo... argumentacija sutkinje, kao argumentacija naših... pih
On invalid ona dobra treba koja se vraca posle ponoci kuci. Ako ga je varala a vjerujem da jeste onda ga nE mogu kriviti jer bi ja pocinio isto na njegovom mjestu
i meni je to prvo palo na pamet od prvog dana slučaja...
Parmaku, jesi čuo za riječ razvod? Čuj on bi dijelio pravdu, jer se neko 'ebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ko mu yebe mater.. bolesnik
malo je dobio