Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja da sam bio sudija bi mu samo na osnovu njegove odbrane dao maksimalnu kaznu. cuj covjek otisao na balkon i kad se vratio cuo "buku" u banji, prosao pored kreveta i nije ni provjerio jel mu djevojka u krevetu ili banji...samo cova produzio i poceo pucati kroz zatvorena vrata. pa to je ili za ludnice ili za maksimalni zatvor.
koji izliv osjecanja
Da je on u Kini ugasili bi oni njemu svjetlo i familiji poslali račun za metak.
Stvarno je bila ljepotica.
Ovog lika treba onim protezama izudarat radi onakve trebe.
Nadam se da ce na kraju dobiti zasluzenu kaznu i da mu na zidu celije bude okacena njena slika kao podsjetnik zasto je tu, kreten jedan.
kakav nehat?! mislio ovo, mislio ono...u prdekanu sa tornjakom zajedno