Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Interesantno...Erdogan proterao na 100.000 Gulenovih pijuna iz svih državnih istitucija, ali zato ne ume da se reši šake jada terorista koji se dižu u vazduh svakih mesec dana.
Nije Erdogan glup. Moras prvo da unistis strane obavjestajen sluzbe da ne prodjes kao gospodin Milosevic. A, ovi teroristi, to su ti kao albanci na kosovu - drugi i drugaciji neprijatelj protiv kojega se boris drugacijim metodama. Glavno je da ti ne mogu jednim potezom citavu drzavu kidnapovati kao sto se je to dogodile Srbiji tog kobnog oktobra 2000te.
hoce li biti protesti na carsiji
Ovako izgleda YEMEN nakon napada https://pbs.twimg.com/media/CuRYLkEXEAIt4WA.jpg
Igraju se sa čika erdoganom.
Ovi muslimani nisu normalni.
Mašala, mašala.
@Nemesis Nisu isto žrtva i teroristi.
Žao mi je nastradalih,ali oni na vlasti moraju mijenjati politiku i ne proizvoditi od domaćeg stanovništva neprijatelje.
vlah ko vlah...dzaba je
nice
Jel sada Bosanci trebaju da idu u Siriju da se osvete napadačima na Turske ?? Ili ako neko napadne Bosance da će ERdogan doći da ih zaštiti ? MALO MORGEN !
Ma hajde klixe....to je samo turska....zrtve treceg reda....
pa s obzirom da je primirje s kurdima davno isteklo, vojska je legitimna meta.