Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo treba sve nas samo da podsjeti da zivot moze da se prekine svakog casa. zato ga treba trositi na pametne stvari. izgubiti zivot u pub-u uz pivu i u drustvu dragih ljudi i nije losa smrt.
Evo samo usput da "pozdravim" onog kretena ili grupu njih koji su odlučili da ne dozvole komentare na ovaj novi članak o udomljavanju dva psa iz Sarajeva u Engleskoj. Ovo je stvarno prešlo granicu! Sve se može komentarisat, širit mržnja i primitivizam, ponižavat porodice ubijenih i stradalih u nesrećama a ne može se ništa reći o psima. Još jedan dokaz o nakaradnom stavu da su psi kod nas vrjedniji od ljudi. Nešto sad kontam, nek su mater im poganu kad mi ništa ne radimo. Dabogda pocrkali!
šta je ovo danas, sam se gine jbt
Pab je kriv za sve
Zadnje rijeci kopilota su bile, ugasi ovaj ventilator puse po nogama.