Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otislo je i Amera pun k u ra c. bezpovratno.
JSOC - Joint Special Operations Command, Zajednicka Komanda za Specijalne Operacije, mogli ste barem reci sta znaci skracenica.
Ovi se bas svode na onu narodnu : \" Kadija te tuzi, Kadija ti sudi\". Stvarno je to sraman cin na osnovu prepostavki nekome oduzeti zivot.
Gdje Is..lam tu je zlo. Gdje je zlo tu je Is..lam.
Kritičari kažu da je to ubistvo, što je zabranjeno američkim zakonima. :) WOW :) Interesuje me mozak koji stoji iza ovog kvazi-članka i nerazumijevanja pročitane informacije!
Toj organizaciji je čak dato rijetko ovlaštenje da odabere pojedince za svoju listu za odstrel, a zatim da ih likvidira, prije nego da ih zarobi, prenosi Washington Post. Kritičari kažu da je to ubistvo, što je zabranjeno američkim zakonima.
ko je tebi bio profesor jezika majke ti?
OVO JE LEGALNA ALKAIDA KOJU JE ISTI PRESEDNIK STVORIJO A I ONU ILEGALNU JE ON STVORIJO
Joj koji glup članak! Ne znam ko je gluplji, onaj koji je napisao članak ili knjigu. JSOC je u stvari USSOCOM i to je zajedničko zapovjedništvo združenih specijalnih postrojbi US vojske i marinaca. Tu spadaju i Navy SEALS i Delta Force i još dosta toga. Nema tu nikakve tajne organiizacije već specijalne postrojbe koje izvršavaju posebne zadatke. Npr. Navy SEALS Tim 6 je smakeo Bin Ladena. To je to: http://www.socom.mil/default.aspx
Joint Special Operations Command nije neka organizacija već komanda za sve specijalne snage... Uključuje specijalne snage vojske, zrakoplovstva, mornarice i marinaca... God Bless America!
Znaci to je specijalna komanda za sve specijalne snage, a ne organizacija, obrazujte se malo, svaka cast, samo naprijed ! ;)
Bosna i Hum su oduvijek srpske zemlje,konvertitu!Pitaj dedu gdje krije ikonu i koja mu je Krsna Slava bila!
sad barem znam koja je omiljena Obamina igra, modern warfare 100% :P
sta sve oni rade- c i j e n a t o r. b a
Bili su operativni I u Bosni, 8 godina. Srbi ih upamtili u Celebicima/Metaljci, Bijeljini, i na jos par mjesta. A/A faktor na Ilidzi, u Zenici, Bocinji, Tuzli, oko Brckog. Kod nas su bili kulturniji, slabije pucali, a vise otimali I vrbovali:). Mnogo civila medju njima, a ne fali ni nase raje;).
svaka milijarderska gnjida i oligarh koji ima poslove u ratnim zonama izgleda da ima svoju privatnu armiju... ko sto commi rece ovima bi i staljin pozavidio - svaka jedinica i armija i sluzba tajnija od tajnije jbenija od jbenije.... to je ta demokratija. BTW - prdoslavni pakašu aka bosanceros - pa lijepo je vidjeti da si ponosan svojom zemljom bosnom ;) ima nade za tebe cim se konstantno potpisujes kao bosanceros ;) - ako ti zatreba lijekova za alergijske reakcije na pripadnost drzavi - zovi me - zna tvoja stara da istjerujem zlo i utjerujem dobro. pozdrav domovini
To nije \"organizacija\", nego obicna skupina kriminalaca, placenika i bivsih zatvorenika.