Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije da Orbana branim no zemlje koje intervencije na Bliskome istoku najvatrenije zagovarase ka sto su SAD i VB izabrase Trampa i Bregzit kako izbjeglice koje njihove intervencije stvorise prihvatati ne bi morale a problem je sto izbjeglice prihvatiti nece Poljska i Madjarska koje niko za misljenje kada se odluka donosila ni pitao nije? Dokle ce Evropljani prihvatati polozaj americkoga i britanskoga kera?
Jeftina radna snaga. U duši ni Merkel ne voli arape i muslimane, al ko će onda čistiti vnago po javnim wc-ima, bolesnička vnago, ko će se onda fizikom baviti, ko će čistiti smeće sa ulica i tako te poslove. Jedno je sigurno, tamo neki Thomas Müller neće sigurno 😊
@CikCikCikPogodi Dobro jutro druze OldPro. Kako ide uspostavljanje drustva zasnovanoga na medjusobnoj pomoci i samoupravnome socijalizmu na kliksu danas?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Neke zemlje nikad nisu trebale ući u EU , jedna od njih je i Mađarska ,stoka islamofobična.
...hahaha , reče pravoslavističko pseto ,a što opet vole rusku pravoslavističku stoku ,a još manje srpsku nacionalističku stoku.
@novibosmann345 kao sto su se zastitili od velikopravoslavne stoke ! uranijumom po mo glavi !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Oni koji bi trebali primat "izbjeglice" su oni koji su pokrenuli ratove, koji su stoljecima imali kolonije i krali prirodne resurse zemalja, oni koji su uveli apartheid, ropstvo i fasizam. To su Engleska, USA, Francuska i Njemacka. Istocna europa nikad nije bila dio toga, niti se ogrijesila o narode drugih kontinenata. Gore navedeni sad su kao primjer drugima, dok su svoje drzave i bogatsvo stekli i izgradili na krvi robova. Licemjeri!!!!!
Ma treba njih Merkel izbacit iz EU-a, pa nek se hrvu sa Rusijom!
da su arapske zemlje koje su proizvodjaci neafte pametni pa da orbanu zavrnu ventile ( zbog mrznje) vidjeli bi kako orban skici i "voli" izbjeglice !kao sto merkelova "voli" i ruse i arape !
@bosnjackijezik zavrces ti meni jezikom po shupku !
@Skinhead1921 kakva tvoja samarcina papak jedan, pogledaj svoje komentare jado jedan,psujes ko kocijas,ko cigan !
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Svi spominju diktaturu orbana.... A andja maltretira njemački narod godinama
Čudno, kako terorističkih napada nema u madjarskoj.... Čudno baš...
pa nema hrvata ! odma nema ni konc logora ni klanja ljudi !
@dreamm ne bi oni tako govorili,znaju oni dobro sta je pravo a sta krivo,nego im zasmetali bosnjaci u njihovim nakanama pa mrze sve sto asocira na muslimane !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A nijedan švabo se ne može porediti sa našim radnikom... A poslodavca ili vlasnika samo to interesira
Svabama će se otresti od glavu to što misle da će samo oni po kancelarijama raditi... Evo stiže treća generacija naraštaja koja će polako da ulazi u birokratiju i počinje da preuzima te poslove koji su bili rezervirani samo za Švabe.. Svako drugo dijete naših jugosvaba ide na fakultet i završava, bar kod ovih što ih ja znam. Doduše većina ih je hrvata, što ne znači da i drugi nisu isto
Bili fašisti i u Drugom svijetskom ratu, ostali fašisti i do danas. Kao zbog straha da im izbjeglice ne dođu u ovu zadrtu zemlju gdje fotoreporteri podapinju očevima koji drže bebe u naručju. Fuj od države i ljudi.
@Skinhead1921 ja se s tvoje mame kurveštije ionako ne skidam. da samo znaš kako ga flauta.
@charlie67 svi mu staru handre,a on jadnik i ne zna !
Da orbana nema trebalo bi ga izmisliti
70 posto izlaznost
"Analitičari ističu da je Orban najviše glasova dobio u malim mjestima i selima, gdje dopiru samo poruke državne televizije i mediji njegovih poslovnih saradnika." Pa nije madjarska bih da po ruralnim mjestima nema interneta
@kanki pa nije ali seljaci ne citaju mnogo i prilicno su zatupljeni,sto se tice ruralnih mjesta do juce se u madjarku islo guzit za zvake i vegetu,farmerice nisu vidjeli dpo pada berlinskog zida,tako da ih to ne pravi bas naprednom nacijom !
@bosnjackijezik ne, nego ste vi razvijeni mnogo razvijeniji od bosnjaka ! grdna rano ! neznate sta cete vise sa parama !
Tako je.Tjeraj zatucane tamo odakle su dosli
@Dr.Cooper dosli odakje je i Isus vas Bog dosao !
@dmachiiavelli de nemoj !
Svako normalan je protiv ilegalnih migranata, i nece dopustiti da bude zrtveno janje SAD-a i VelikeBritanije koje zapocnu ratove i koriste istocnu i Evropu kao smetljiste. Sada ce pokusati BiH Srbiju i Makedoniju da iskoriste kao tampon zonu gdje ce naseliti ilegalne izbjeglice. Orban nije nista drugaciji od Erdogana a ovdje ga pljujete covjek vodi slobodarsku politiku b
Ali kad treba podrzat nove rakete ka bliskom istoku tu su. Karma ih sve polako udara i bome ima da ih izudara.
Neki narodi su navikli da njima vlada samo jedan covjek. Rusi, evo I Madjari a ni nama nije mane.