Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba iskljuciti Madarsku iz EU
Zato protestiraju Mađari na ulicama protiv te tvoje "loše" Europake unije. Nije loše primiti europske eure i kupiti jeftino rusku naftu. Njemačka zna to najbolje. Jbga
Kad Bosnjo uzme da kritikuje Madjarsku, a sve sto mu valja u Bosni izgradili Austrijanci i Madjari jos pre 150 godina…
Ne kontam sta madjari rade u EU
Meni ovaj Orban ko predratni tapkaroš iz Sarajeva il tuzlanski pijačar .Sad svi Bogataši ko da nisu čitav život levatili RAJU. Tako i on misli zajebat EU., al malo se zajebo ,kad je EU bila Levat mi smo bili majmuni.
Ovce su za sisanje i od vune se pravi topao dzemper, carape, rukavice itd. Kada treba trazi se , kada dobijes pravis se budala ili pametan kao da si osisao ovce.
Kakve je kupleraje nekada Pesta imala
N e seri gurbi ,da ti nije EU zahljeba nebi imo ,kako volite radit ko Arapi.Čuvaj ti Yurop dase nevratite u kameno doba za vas je Yuga bila MONAKO.
Suvisno.komentarisat budalu
Pa stisni i napusti EU..samo laprdas ko Dodo s odcjepljenjem.
sisali eu novac a sada kmeeee volimo ruski pakas miam
Pametan Orban
Brisete komentare, usljiva bagro
Pa hajde napusi EU. Ne znAmo nI ŝta radis tu.
Pa lijepo izades iz EU i pripojis se Rusiji ne vidim dze je zapelo tebra 😂
Pa naravno kad su u tu zajednicu primili vas ciganiiju. Ti si jedini primjer da svijet vidi kako izgleda kad seljak iz opanaka uđe u cipele.