Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da mi je samo da mu se prišuljam s leđa i uzviknem:” Eto Broza!!!!!!” Pa da vidim kako skače u stav mirno!😜😜😜
Njih su Rusi ugnjavili, handrili ih 40 godina pa socijslizacija i pripitomljavanje ide teško.
Dobro,iii? Odabran od svog naroda,predstavlja svoj narod.Narodu ocito sve to odgovara.Doduse jedini je covjek u EU koji ima stav i jaja da uradi nesto radikalnije.To je ono sto nam svima treba.Osoba koja radi za svoj narod,takav je fundament demokratije.A ne ovaj čobanluk kod nas.
@Regex Orban napravio u svom selu stadion koji ima vise mjesta nego sto selo ima stanovnika. Je li zvuci poznato? Ne treba svijetu ovakvih vise.
Viktor TORBAR, vagabund i fasista.
Dokaz nemoci Evrope je ovaj cigo iz mađarske, on glumi nekog fasistu, ustani brkice da vidis i cigana fasistu
Odvratan lik
Vidis mu po faci da je smrad
Dubrad od naroda isto ko i Slovaci i Česi
@fbUser1584954792 nidje veze brate. Koliko si ih sreo u zivotu? :)
na ovakve su pametne države izvršile atentat....Sjetite se samo Heidera u Austriji.
Orban veliki cedo
ne znas koliko su ti narodi djubre dok ih ne u poznas. do sada sam imao priliku 5 ljudi upoznati madjara i sve govno vece od veceg
E ko je vama u EU a niste BiH dopustili da se pridruži