Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar treba ovim genocidašima suđenje? Zatvor, dok u njemu ne krepaju.
Kad su cinili genocid bili su puni snage,gledaj ih sad,ofdani starci krvavih ruku,sta se je cekalo do sada,ovo je sve trebalo na dozivotnu robiju
GENOCIDNA TVOREVINA!
Једна једина ♥️♥️♥️
Ave je to bilo van pameti ali se desilo!
Svr monstrume koji su u stanju zvjerski masakrirati, silovati i ciniti zlodjela treba direktno osuditi na dozivotnu, bez mogucnosti pomilovanja! I one koji ih velicaju, takodjer!
Jel se ovo brane sa slobode?
Eksperti za zlo
Doživotna robija bi bila milostnja
možeš kako hoćeš ali ne i dokle hoćeš.
Opet bi oni isto cinili.
I zamisli toliki narod stradao, toliko djece sinova, unuka i da niko ih ne saceka saspe mu metak u celo..Oni se setaju ko da su na kahvu dosli, ovu vrstu ljudakog roda treba istrjebiti !
Vidi ti eroja. Nisu ni za hapshane skupo koštaju na Pampers. Nego preispitati sve njihovo okruženje da se ispita dali su zlikovci podučavali naraštaje mržnji svega pto nepripada SPC VIP klubu. Samo tako će se ugasiti srbofašidtički san.
POGAN
U pamet Bosnjace
Crpcki eroji. Murale sto prije iscrtati po Beogradu!!!
Treba i tebe upratit kao i onog sto je napisao da treba palit dzamije.
Zašto maloljetnim Bošnjacima roditelji kupuju mobitele i uključuju internet.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srbi su jedni od najvećih zločinaca prošlog stoljeća,presuđeni za genocid i najteže ratne zločine te činjenice niko ne može poreći