Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najglupkja optuznica koju sam u zivotu cuo.Sramota.Xuj "UTJECALA" na nesto.Pa ameri vazda to rade pa ih niko neosudjuje.
Sad ce je otrovati, pa optuziti Rusiju
Ne, to je mirna aktivistica ruske sluzbe i ona je kao oni kozaci umjetnici i umjetnice na specijalnom zadatku.. kao u ukrajini ...ehehheh
dobraaa...
Gdje su sad vlaske cige sto Putinu lizu dupe da im napravi veliku Srbiju, koji su Rusiju proglasavali unaprijed nevinom?
Prava vlahoruskinja prljava i smrdi
Na slici je dama, pretjeruješ.
@BosnjackiPonos2 Sta cemo kad su ti svi u familiji takvi 😗
mora priznati kad je ponuđeno da prizna prepolovit će kaznu, prije su to batinama radili a danas kulturno šta god zijaniš odma ti ponude pola kazne pa ti imaj srce odbit
Nagodila se za lovu, to priznanje samo daje vjetar u leđa američkoj administraciji,samo će dobiti državljanstvo i novac i uticaj, jer u Rusiju više neće smjeti.