Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
po ovakvoj puhaći
78 godina.... Mah.
@Juraj.Janošik Šta je deset godina? Kmee Gledam i ne vidim. Sad ću da te pratim. Odavde do vječnosti.
@Juraj.Janošik Dok si na nogama, sve ti najbolje želim! Ponavljam, Juraju Janošiku, banditu starog kova, želim sve najbolje! ;)) ****** Zvjezda tjera mjeseca ))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bil' Kozbija?
hvala kurtzu napokon
Izgleda da su sve Bilijeve "zrtve" nakon seksualnog zlostavljanja patile i od dugogodisnje amnezije, ali na svu srecu pamcenje im se vratilo u isto vrijeme i sada mogu zajednicki da ga tuze kao prave drugarice. Nema nista lakse nego dokazati silovanje sa 20-tak godina zakasnjenja. Advokatima pune ruke posla. I dzepovi love :-)
Ako je to, ok. Mislim nije ok, ali ok. Iznuda, koristoljublje, manipulacija i varijacije, liči na to, a nije to, je li? Fuj. Ako nije?
Almanah, sve zene, na hiljade njih, koje svakodnevno imaju seksualne odnose sa poznatim i bogatim muskarcima, mogle bi kad bi htjele, da tuze te muskarce za silovanje. I one koje to rade potpuno trijezne, a narocito one koje se prije toga dobro zabave sa svojim domacinom uz alkohol, kokain ili nesto trece. Uvijek ujutro mogu da nazovu svog advokata i prijave silovanje. Ove sto to rade 20 godina nakon navodnog silovanja, kasno su se sjetile da unovce poznastvo sa poznatim glumcem.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)