Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas se nasi ne mogu potuci, oni su svi odlucni da pate ovaj narod prije nego sto krene na bolje
Gdje je Vitalij?
ma plenumom se sve rješava
Sta je? boli Vas? Eh pa Klicko ima tesku ruku...
Kad slusas nase ''legitimne predstavnike'' kako su bucni u odbrani ove ili one nacionalnosti, kako su bucni u pljuvanju jednih na druge, kako su hrabri i kako pricaju razno razne politicke price.Onda pogledas snimke iz ovog parlamenta pa shvatis, koliko oni jedni drugima cuvaju ledza i stite jedni druge.Sto bi se reklo - iz iste sise sisaju pa se skupa cuvaju.Da su bosnjacki predstavnici u vlasti tako velike patriote pa pomakljali bi se sa onim ko smisljeno dira najbolnije rane, ili pak da su srpski predstavnici toliko zastitnicki okrenuti ka RS - u onda bi ko im spomene ''genocidna tvorevina'' trebali da se pomakljaju sa istoimenim ili pak ovi kockasti da se potuku sto su majorizirani.Sve u svemu u BiH sva mrznja i netrpeljivost ostaje na rijecima i u medijima, a u stvarnosti svi oni skupa vrlo dobro suradjuju i vrlo dobro kradu ovaj narod i zavadjaju mase da bi kao ''supermeni'' bili izabrani kao da brane etnicki interes....A narod?A narod bio i osto ovca...
...super...gledajuci ovo onda vidis da cak i u ukrainskom parlamentu postoje opcije... recimo u bosanskom ovo nikad ama baš nikad ne bi mogao vidjeti...zasto jer su svi hababi...svi su u jednom iz jednog...i rade za "ZAJEDNICKI LICNI INTERES" :-)) prije ce se pomakljati u americkom senatu nego u bosni!
...sa srećom se potamanili, stoko...
drži ga bakire
Diplomate :D
yebo ukrajinu i tursku kace se nasi parlamentarci pomakljati dosta se narod makljo medjusobno sad je na politicare red
i to K17 bez sudija
1 mec dodik-izetbegovic 2 bosic-lagumdzija 3 radoncic-covic 4 raguz-ivanic itd.