Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zastava na pola koplja u 18,7!!!!!
Kalifat kaput ... I šta će sad ovi naši kratkopantaloni bradati majmuni ...???
gahhh
Izginulo je tu mnogo Bošnjaka koji su bili na Allahovom putu
@kjafirskigenocidas stoko
Pa šta je brooto zar Bošnjaci nisu najveći zaštitnici al Bagdadi
Sta cemo kad terorista vise ne bude...bice dosadno sigurno
Prst u oko Americi i zapadu...htjeli su da uniste Siriju,i preuzmu vlast, radi transporta gasa iz Katra preko Turske za Evropu, da ne zavisi od Rusije, ali Sirija nije htjela pristati,jer bi time zabila noz Rusiji u ledja,a koja je njen saveznik godinama..i onda smo dobili rat u Siriji, Basar je do sada bio super svima, cak odlikovan ordenom u Francuskoj..ali sta politika radi, od postenog covjeka koji uspjesno vodi svoju zemlju naprave diktatora kao, isto kao sa Gadafijem..
Koji q mi brisete komenatre klix? Kakvi debili mora da vas je ehlimana ciganka. Nazvala? Sto sam. Napiso istinu je amar udaro?
Sad zadnja ofanziva na Maocu krece😆 Bosnjaci se mobilizovali da je brane