Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mogu se zahvaliti katru, saudijskoj arabiji, turskoj, engleskoj, francuskoj i USA koji podrzavaju i pomazu teroristima u borbi protiv suverene drzave. toliko siromastva i bijede u tom kraju a ovi saudijci jedino znacju oruzje slati i graditi sebi zlatne kuce.
Naprotiv. Assad se može zahvaliti pomoći Rusije,Irana,Hizbušejtana i Kine koji zvanično naoružavaju režim. Nije valjda da bi se trebali boriti motkama? Davno bi Assad završio sa glavom na panju da mu nije ovih.Ali i mudrost je i u tome,na taj način svi šiitski režimi slabe.
otkad to pobunjenici dezertiraju? izvjestaji obicno govore kako oni napreduju, samo nesto ne mogu osvojiti Damask pa se angazuje izraelska avijacija. kad vec pominju rezim mogli su spomenuti i arapskog seika koji isto ima svoj rezim u Zalivu a toliko je jak da finansira i pobunjenike i Al Jazeeru.
jest sigurno 80 000, da možda nije 180 000.
kao što se i kod nas govorilo o ciframa od 200000 i više hiljada a na kraju nije bilo ni 100000. mnogo je i to, ali se uvijek uveličavalo. ko zna da li je i ovo stvarna cifra........
...sa stanovišta globalnih moćnika, još uvijek nedovoljno...