Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve dok su krali zlato i ostale minarale iz Afrike, Francuzi su mogli sve finansirati. Sada kada su se Afrikanci osvijestili i istjeruju ih, tome finome zivotu Francuza dolazi kraj.
Nema ovo veze sa zlatom i mineralima, a najmanje da tamo neki 'afrikanci' imaju moć otjerati jednu silu kao što je Francuska sa svoje zemlje. Kad bi u tome i uspjeli, ovi bi im dali malo ebole, 20.000 bi ih nestalo i dobro. Ovdje se radi o globalnom izazivanju krize, smanjenja kvaliteta života, uvođenja restrikcija i novog svjetskog poretka. Nije samo Francuska pogođena ovim što se radi u svijetu .
Ja živim u Njemačkoj i mogu ti komotno reći da je bolje sa novcima otići doktoru privatniku u Bosni da se liječiš, nego u ovome u šta prerasta čuveni zdravstveni sistem u Njemačkoj.
Kod nas je odavno penzija sa 65 godina.
Prokleo ih Gadafi.
Je ne parle pas français