Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma vi vec zivite u diktaturi.
zašto ne javite koliko ima mrtvi u prosvjedima....počelo je
Klix na aparatima
"odluku da se glasački listići bez pečata proglase kao valjani" sta ces, tako ti je to u diktaturama.. Uskoro ce Erdogan pobijediti sa 99% glasova kao sto ona debela krmaca pobjeduje u Sjevernoj Korei
a rezidentni i nerezidentni glasači ha ha
UVO JE "UZAS"..umjesto da su krenuli putem demokratija kao sto su Siruja, Irak, Libija...oni "debili" izabrali covjeka koji ne zeli da se zaduzuje kod MMF-a...nego MMF-u nudi novac...da je kkao treba imali bi bar 6 predsjednika i 500 ministara...BiH mu treba biti uzor uspjesne demokratske drzave :):) :)
"nego MMF-u nudi novac" CITATION NEEDED!
Erdogan je vodja sela, provincije i zabiti .. nešto ko naš Bakir ili Mile .. naravno da u metropolama neće imati podršku .
turkofili od sinoć ne odustaju od gurabija i klixa .. šta ćete u Evropi kad ste je se na referendumu osrekli? .. nikake logike
@nita .. dok u provincijama i zabiti sve fin svijet, ponekad sex sa kozom, rakija nikad prije džume, poneko plemensko ubistvo, krvna osveta, žene robovi, djeca .. dobre stare tradicionalne vrijednosti, skromnost, pobožnost PRAVI PUT .. čak i brkove ima ko Hitler
Makedonija 2 ?
Treba samo prebrojati glasovee umrlih ljudi unzadnjih mjesec dana, njih 1,5% i sve će se znati.
Kazu da je nedostatak slobode stampe i medija doveo do toga da Turci glasaju za prosirenje ovlasti Erdoganu. Onda prouce rezultate i skontaju da su zapravo Turci iz Njemacke i Holandije najvise glsali za Erdogana.
Njemacka i Holandija su svojom islamofobicnim potezima pred izbore u Holandiji zapravo navukli Erdoganu par procenata podrske. Ne bi je imao da oni nisu uradili sta su uradili, zabranili turskom ministru da dolazi u njihove zemlje (sto vjerovatno nisu nijednom drugom ministru bilo koje drzave uradili u zadnjih 50 godina), tukli demonstrante, istjerali tursku ministricu iz Haga itd.